screenshot

Ushqimet me te mira per trurin !

Të ushqehesh shëndetshëm do të thotë edhe të mendosh shëndetshëm. Për disa artikuj është vërtetuar që e përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm të trurit, ndërsa disa të tjerë mund të pengojnë apo së paku të ngadalësojnë efektin e disa sëmundjeve të trurit. Prandaj …
Fad-Diet1

Pse duhet te dobsoheni sa me shpejt

Planet e dietave Haylie Pomroy thekson se nuk ekziston një plan i duhur ose një i gabuar për asnjë person. Të gjithë i sjellin përfitime organizmit. Turbo-O Mes zgjidhjeve të ndryshme të dietave të propozuara, programi Turbo-O, do të ishte ai më …
download (1)

Eliminimi i celulitit në dhjetë hapa

Me ngrohjen e temperaturave, celuliti kthehet në problemin kryesor pothuajse për të gjitha femrat. Por eliminimi i tij duket se nuk është aq i vështirë. Mjafton që të informoheni dhe të zbatoni këshillat e mëposhtme, pse jo të ndiqni edhe dietën e …
dukan_main

Dieta qe perdori Ilir Meta per tu dobesuar

Kryetari i Lëvizjes Socialiste IlirMeta duket se këtë herë ka humbur 30 kilogram nga pesha. Si një ish-sportist, ka menduar që të investojë, për t’u dobësuar dhe në fakt ia ka dalë më së miri, shkruan Shekulli Meta është dobësuar me dietën …
majdanoz

Ushqimet qe kurojne crregullimet e stomakut

Djathë dhe qumësht Përulcerën në mjekësinë popullore përdoret kjo metodë kurimi. Merrni 1 kg djathë të ri pa kripë, 1 kg qumësht të zier dhe të ftohtë. I përzieni bashkë derisa të formohet një formë kremi. Përgatesën e mbani në një enë …
namnam-gallery-drinks-natural_juices-01

Pijet me te mira per te humbur ne peshe

Çdo ditë e më shumë, gjithnjë e më shumëpersona po kërkojnë metoda të lehta dhe efikase për të humbur peshë: pjesa më e madhe e tyre e lënë veten të tërhiqen nga produkte të cilat premtojnë mrekulli, shumë fillojnë dieta të forta …